Om Josefin

Om en ny bikini

Hej, hej.

I går jobbade vi bara halvdag på VK, medan min kriminalvårdsmamma jobbade till halv fem, så det fanns alltså några timmar som skulle fördrivas innan det var dags att åka till Vännäs. Klockan tolv gick jag och Tolou och käkade i VK:s matsal och sedan knallade vi in till stan tillsammans. Väl där gick Tolou för att klippa sig, medan jag själv passade på att vara en vidrig konsument.

Köpte bland annat en bikini. Den ser lite femtiotalssailoraktig ut och är helt fantastisk. Åtminstone när den hänger på galgen. När jag har den på ser den riktigt överjävlig ut. Lite för att jag ser ut som en vetedeg, och lite för att överdelen är en kupa för liten. Men det gör inte så mycket. Allt kött kan pressas, och nu känner jag mig lite extra motiverad att fortsätta med träningen. Ska tänka på mitt ryggfläsk och min fina bikini när jag flåsar som besatt på morsans crosstrainer i kväll.

8 kommentarer

  1. Josefin Isaksson

    Svar till Karin (2010-05-13 22:01)
    Tack och tack! Och vad snäll du är 🙂 Helt ärligt så bekymrar jag mig inte värst mycket över diverse fläsk, har alltid tyckt att det är lite härligt att vara av den mjuka sorten.

    Vilken grym blogg du har, förresten! Jättefina bilder och rolig läsning.

  2. Josefin Isaksson

    Svar till cecilia (2010-05-13 23:17)
    Lindex i centrala Umä, unna dig en du med 🙂 Var rätt dåligt med storlekar på överdelar dock, men de kanske har fler i något lager eller så.

  3. Susie

    Jag har träffat dig bara en gång, men förundras verkligen över var all detta prat om vetedeg och andra konstigheter kommer ifrån, du såg absolutely faboulous ut, smal och snygg ju! Jag önskar jag kunde klämma mig i en sån bikini, men det slipper resten av världen se.

  4. Mia

    Hejsan, fin blogg du har. Bikinin är jättesöt. Vad är det för storlek på överdelen? Den ser liten ut. Jag funderar nämligen på att köpa en likadan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.