Om Josefin

Om min sabeltandade katt

Hej, hej.

När jag opererades förra våren så var de vänliga nog att skapa en liten, liten ficka i vänster kind, så när jag minst anar det kan det nu dyka upp sju timmar gamla matrester på min tunga. Det var dagens spännande fakta om mig det.

Nu ska jag fortsätta titta på världens mest omaka par i Lyxfällan, och umgås lite med min sabeltandade katt. Jag matade förresten honom direkt ur påläggspaketet tidigare i afton (kalkon eller skinka, jag vet inte så noga), men säg inte det till Göran för det är en hemliz.

3 kommentarer

  1. Jennie

    Jag såg också lyxfällan!! Liksom, WHAT? Ofta han skulle bli rockstjärna vid 50 års ålder, ändå så var valet mellan familjen och musiken ”ett orimligt vägskäl som inte kunde göras”. Herregudars, och han lånade 9000 kr av henne i månaden. Inte coolt.

  2. Kerstin Oskarsson

    Vi såg oxå Lyxfällan. Jag håller med om att dom var omaka. Han var som dom sa ”Kvar nånstans på 80-talet” (eller hur dom nu sa) Han verkade ha fastnat i nån tonårsdröm eller så..

    Vilken mysig Kisse 🙂 Har missat att du hade en. Jag har som kommit efter i både bloggande och bloggläsande sen Lilla G kom till världen 😉

    Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.