Om Josefin

Om att tycka om…

Hej, hej.

Jag tycker nog om Eurovision Song Contest betydligt mer än vad jag vill erkänna, och jag satt minsann och kikade på första semifinalen i går. Och helvete vad jag skrattade! Det var ju helt vansinnigt roligt. Titta på den sköna blandningen mellan Idol-Ola och Mia Törnblom nedan, till exempel. Honom hejar jag på! För visst gick han vidare, va?

Serbien var dock inte roligast, för det var fler bidrag som fick mig att skratta ännu mer. Som i första framträdandet (minns inte vilket land) där de typ hade crazy, självlysande fioler och någon man i en märklig väst juckade med en saxofon, och det där framträdandet med tjejen som såg helt jävla jätteledsen ut och stod i en porrkimono och sjöng om Mr God. Läs gärna hela den låttexten här, den är verkligen fantastisk. Djup, liksom.

Inte för att låta bajsnödig eller så, men jag bytte faktiskt till Kobra efter ett tag (kom ihåg att jag bara har fyra tevekanaler, hade jag haft trean och kunnat se typ Svenska Hollywoodfruar hade jag nog glott på det istället) och sedan gick jag och la mig. I morgon ska jag försöka kolla på den andra semifinalen från början till slut och det kommer bli fantastiskt.

4 kommentarer

  1. ....

    HEJ där….Kul blogg…jag hittade dig via ditt jobb/blogg.

    Tänkte höra…Öviks byrån i Teak står och väntar på dig;) Har du hittat någon som ska norrut i helgen, jag är bortrest lörd-söndag, och har inte hittat någon men hör gärna av dig om Transporten…jag kollar vidare.

    [email protected]

  2. Josefin Isaksson

    Svar till …. (2010-05-27 22:31)
    Men hej! Och vad kul att du hittade hit 🙂

    Är du hemma nästa helg? På söndagen åker nämligen jag och min mor hem från min brorsas bröllop i Gävle, så då skulle det då passa utmärkt för mig att komma och plocka upp byrån så slipper du rodda så mycket. Men jag hör av mig via mail eller telefon och ser om du kan och så styr vi upp något bra 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.