Om Josefin

Om att tacka nej till roliga saker

Hej, hej.

Det blir aldrig som jag tänkt mig riktigt, så nu när det gått ett par dagar sedan sist och jag fortfarande inte har bloggat och lagt ut bilder kan vi säga att jag bara skojade när jag lovade att göra det. Det var ett kuligt skämt. Eller så kan jag säga som det är – jag har inte haft ork att göra det. Det sorgliga beskedet jag fick i London bidrar till att jag har svårt att somna om kvällarna och mest bara ligger och vrider och vänder mig. Dessutom är det helt galet mycket på jobbet just nu så här veckan innan midsommar.
 
I kväll var jag inbjuden till ett event i Stockholm av Linda Skugge, och jag fick fan huvudvärk och magont av att tvingas maila henne och tacka nej. Hade helt enkelt inte råd med några flygbiljetter efter den senaste veckans flängande i tre olika storstäder. I stället ska jag nu spendera kvällen tillsammans med Lovisa och hennes kavajkompisar som alla säljer Mary Kay-produkter. Lovisa ska sminka mig och jag ska försöka se snygg ut, eller något sånt. Ska bli sjukt fint att träffa min härliga vän i alla fall. Hon är bäst.
 

2 kommentarer

  1. Lovisa

    Hörredu, du ska allt få sminka dig själv! Jag ska bara sitta och säga åt dig vad du ska göra. Konsulter vettu; teach – don’t touch. Men det är bättre, då lär du dig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.