Om Josefin

Om ett stilla midsommarfirande

Hej, hej.

Min midsommarafton var ljuvlig och jättefin, även om det inte var så värst mycket "fullt ös medvetslös" över kvällen. Jag, Camilla, hennes kille Jimmy och två av deras kompisar (ett par, givetvis. Det hör liksom till att jag ska vara femte hjulet när det är fest) grillade och åt jättegod mat, och sedan toppade vi det med jordgubbar och glass. Sedan gick det andra paret hem, och jag och Jimmy tog varsin tant- respektive gubblur framför filmen som vi dragit igång.

Därefter åkte Jimmy i väg för att jobba, medan jag och Camilla blandade groggar, skrattade i köket och gav oss ut på en promenad till Kärleksudden (som jag och mina kompisar bara kallade för T-bryggan när vi var små) där Osjälvständighetsfestivalen öste på för fullt. Först möttes vi av en halvgubbe som kom fram till oss och hojtade "Hej tjejer, vad händer och fötter?" och sedan lyssnade vi på någon vissångare som typ sjöng "Solstrålarna kittlade hennes ögonlock, hon var blott arton år..tralalalala..någonting om dreads..tralalalaaa". Då bestämde vi oss för att det verkligen fick vara nog och skyndade oss därifrån.

 

Jag hade köpt mousserande jordgubbsvin, efter ett
tips från en arbetskamrat. Fina grejer, det där!

Jag sög i mig det som en svamp.
Festliga färger jag har på benet, förresten.

Bilder från Camillas blogg.

4 kommentarer

  1. Amanda

    Jag tycker du verkar ha så fina tatueringar och jag är själv sugen på en, kan inte du visa lite bilder och typ berätta om dom eller nåt sånt? Bara ett litet önskemål…gillar din blogg starkt!

  2. Josefin Isaksson

    Svar till Amanda (2010-06-27 20:01)
    Tack, tack vad du är gullig! Klart jag kan fixa det. Måste bara lyckas ta några bra bilder på mina tatueringar, de är så svåra att fota själv har jag märkt, hehe.

  3. Josefin Isaksson

    Svar till bbb (2010-06-27 21:53)
    Haha, men tack! Om du nu är allvarlig. Jag själv tycker att jag ser ut som en alkad Quasimodo på den där bilden nämligen. Men glad är jag i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.