Om Josefin

En väluppfostrad kundtjänstkvinna

Tisdag kväll och jag ligger i sängen och spenderar kvalitetstid med mig själv. Dricker en Estrella, läser bloggar och lyssnar på när karl’n och hans bästa kompis lirar NHL, typ. Det är faktiskt helt fantastiskt skönt, och för bara någon minut sedan fick jag till och med lite uppmärksamhet i form av en pauspuss, och så fick jag höra att jag "liknar något slags amerikanskt djur". Det är som en trivsam tisdagskväll, det här.

Dagen har varit bra, även om den inte varit värst händelserik. En gubbe som ringde i morse för att avsluta sin prenumeration drog faktiskt en rolig historia, men jag var så koncentrerad på att försöka komma ihåg hur den gick, så att jag skulle kunna återge den i bloggen, att jag i stället glömde bort allt. Men det var något om en A-lagare som hälsade på en annan A-lagare och var tvungen att öppna ytterdörren med armbågen. Inte så rolig, men väluppfostrad kundtjänstkvinna som jag är så skrattade jag gott och hjärtligt i alla fall.

4 kommentarer

  1. Mathias

    Vad ska du göra nu när du inte längre får betalt av VK, är det dags att börja plugga nu som du nämnde tidigare?

    All lycka till dig!

  2. Josefin Isaksson

    Svar till Mathias (2010-12-21 03:51)
    Det är bara bloggen jag inte längre har betalt för (och det rörde sig bara om tvåtusen kronor), har ju fortfarande månadslön samt drar in extracash på skrivandet. Lutar dock ändå åt journalistplugg till hösten 🙂

    Ha det fint!

  3. Mathias

    Okey, du får hålla oss uppdaterade, jag hade faktiskt tänkt söka till strömbäcks journalistutbildning.

    God Jul 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.