Om Josefin

Om helg’n i schtorschtan

Jag tog bara en kvarts lunch i dag, plus att jag ska jobba över i kväll, så jag tänkte unna mig lite meningslöst skrivande i bloggen. Var så jävla trött hela dagen i går och orkade inte ens byta från den sunkiga klänningen jag brukar sova i till riktiga kläder, och tryckte bara en mössa över de blonderade striporna jag kallar frisyr. ”Glömmer” i princip varje kväll att tvätta bort sminket, men oftast brukar jag åtminstone försöka snygga till resterna lite dagen efter så att det bara ser ut som att jag är helt oduglig på att piffa fejset. I går brydde jag mig inte ens om att göra det, och hasade omkring hela dagen med mascara långt ner på kinderna medan eyelinern flagade på ögonlocken. Hade i alla fall helt fantastiskt roligt och fint i Stockholm, och detta trots att det blåste styv Palle Kuling utomhus, att jag råkade tratta bort en nyckel, att jag förlorade femkampen och att det var läskigt mycket folk på baren Nada dit vi gick senare på kvällen.

Gubben jag nämnde i ett tidigare inlägg träffade jag förresten i fredags. Han är tydligen född i Dorotea och världens härligaste, men så mycket skvaller om Umeå hade han inte mer än att hans favoritsysselsättning i lumpen var att skrämma hästarna från K4 så att de skenade tillbaka till stallet medan ryttarna blev kvar på platsen. Väldigt roligt, tycker jag.

Nu jobba, sedan äta, sedan åka och göra intervju, sedan skriva, sedan åka hem, sedan titta på Big Brother och sedan somna som tjugotreåring för sista gången.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.