Dukan Dieten Cruisefasen;33/38 Grönsaks/Protein dag – middag/Vegetable / protein day – dinner

Idag så ville familjen ha lasagne och eftersom jag har grönsaksdag, så köpte jag zuchini och gjorde min lasagne med den och toppade med keso  – och så gudomligt god det blev!

Bilden gör inte rätten rättvisa, men det blev fantastiskt gott.

Tyvärr så gjorde jag lite lite köttfärsröra, så det räckte bara till ett lager av både zuchini och färs – men så GOTT det blev och det säger man inte ofta om sin egen mat:O)

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Today, the family wanted to have lasagna and since I have vegetable day, I bought zuchini and made my lasagna with of the and topped with cottage cheese and so divinely good that was!

The picture does not do the food justice, but that was incredibly good.

Unfortunately, I did a little bit mince mix, so that only lasted to the a stock of both zuchini and mince but so good it was and that says one is not often on their own food: O)

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Mona

    ”Min” lasagne sprider sig över Svea rike, det känns kuligt.
    Vad hade du för spännande kryddning?
    Jag åt senapskryddade Dukanbiffar, riktigt gott med rester av currysluringen. Det är festligt vad man mixar och trixar med smaker och kryddningar med den här dieten. Ibland blir det riktiga höjdare.

  2. Kina Levin

    Svar till Mona (2011-02-09 22:07)
    Det är ju så att andras recept inspirerar till att göra egna varianter på mat – det är ju det som är så bra, med att vi lägger ut recepten:)Jag kryddade med min egna grillkrydda./Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.