Linnéa Olsén, Obbola

En (nästan) för sen uppdatering!

Så, vad händer i mitt liv nu då?
Jag jobbar och sliter i mitt anletes svett. Helt allvarligt så är det inte så farligt, jag tycker att det är roligt och intressant. Jag har ännu inte riktigt koll på hur, vad och vilka som kategoriseras in vart men det ger sig med tiden.

Här hemma så hade vi en intressant helg. På lördagen så skulle vi ha middagsgäster, Arne (P´s far), Kicki och Jonas skulle hit och jag hade dessutom tänkt hinna tända lite ljus på mina anhörigas gravar. Jag är en tidsoptimist men jag hann.

Första stoppet gick till Sävar där min mormor och morfar ligger begravda. Jag, som ännu inte varit på deras grav sedan de gick bort hade först lite problem med att hitta dit. När jag väl fann graven så började jag nästan gråta, det var så stämningsfullt och fint.

Min farmor och farfars gravar gick betydligt smärtfriare, även om det finns en sorg även där så var den inte lika påtaglig som med Sävargravarna.

Middagen gick bra, maten var god och vinet ännu godare. Vi spelade lite spel och barnen åt mycket godis.
Söndagen avslutade helgen med en innebandymatch på Ersboda. Jag kanske är inskränkt och fördomsfull men jag blev förfärad över hur en del barn beter sig. Barnen ifråga var kanske 9-11 år men de rökte (!!). Kom inte och säg att det är för att jag bor i Obbola där barnen är så ’fina’ eller efter sig. Det är INTE OK att barn i den åldern röker. Jag har aldrig sett så unga barn röka tidigare, inte ens på stan där vi bodde i 12 år innan flytten till Obbola.

Nu är det middag, emn jag återkommer senare med mer uppdateringar om Ersbodamatchen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.