Linnéa Olsén, Obbola

Lord almighty!!

Nu var det en evighet sedan jag skrev något.

Min enda ursäkt är att jag och barnen varit så sjuka. Jag jobbar ju dessutom för fullt och vill inte surfa/blogga på jobbet!

I övrigt så traskar livet på som vidare hemma hos oss A, min minsting fyller snart 4 år och J min ’äldsting’ fyller 14. Det känns så konstigt, snart har jag inga småttingar längre. Sedan så kan man ju spekulera huruvida jag var smart eller bara enormt korkad när jag födde två barn i december!! En den 21:a dec och en den 28:e dec.

Dett är en oerhörrt dyr månad för oss, har alltid varit men på något skumt sätt så har vi alltid löst den ekonomiska biten ändå. Barnen har fått fina julklappar och fina presenter och ALLA räkningar blivit betalda!!

Så här sent på natten blir man lätt lite nostalgisk och sentimental och så är även fallet just i natt. Jag har inget speciellt att berätta utom att jag saknar mina barn när de var små…allihopa! Jag saknar J:s mysiga småbarnskramar och hur vi brukade säga till varandra att vi ’älskade varann lika mycket som alla prickar i alla tak i hela världen’, det var liksoms J:s sätt att se på storhet!

Nu får jag knappt en kram längre, han luktar konstigt (svett och tåbira), är finnig och har en skum röst! Det är någon som får kramar av honom men inte sjutton är det jag..Vart tog min bebis vägen liksom?? Han som bara älskade mig och aldrig skulle skaffa tjej?

Ja.. det är bara att inte fakta, mina bebisar växer upp och blir ståtliga män!! Fast..nog tror jag att de fortfarande behöver mamma?? Vad tror ni?

Kram på er, nu skall jag hoppa i säng och hoppas att morgondagen bjuder på något roligt och spännande! Man vet aldrig.

2 kommentarer

  1. Jeanette Gustavsson

    ehm..jag har inte nån direkt komentar..du vet att jag gillar allt med dej:))
    Det var min mamma som sa att du bloggade så jag var bara tvungen att læsa…så bra:)
    Vi syns till jul hoppas jag:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.