Linnéa Olsén, Obbola

Terrorn

på jobbet 🙂
Jag vet inte hur T, min arbetskamrat fick reda på att jag bloggar (eller, det vet jag, han såg min bild) men nu är det kört!!
Nu har han skvallrat för varenda kollega jag har så nu är det slut med smutskastningen av dem på denna blogg i alla fall (skämtar så klart, jag har aldrig smutskastat någon kollega på min blogg).

Lite roligt är det att någon läser min stackars obetydliga blogg, även om syftet mer är av den naturen av att läsa för artighetens skull än att jag skriver intressant och fyndiga blogginlägg!

I morse så hade jag och maken tänkt kliva upp i arla stund för att ta en joggingtur men vi slöt bort det. Vi snoozade till 06:20 istället vilket innebar att vi försov oss, inte så pass att jag kom försent, men tillräckligt för att jag skulle stressa ihjäl mig och barnen.

Tänk om jag kunde få tummen ur arslet och jogga i morgon bitti istället? Vad skönt det vore. OM jag inte är alltför trött i morgon bitti så gör jag nog det. Då ni.. då har jag nog svårt att klättra alla miljoners steg som leder till min avdelning på jobbet.

Till veckan så måste jag även inhandla golv till nya köket, vad skall det bli för golv tycker ni?
Inte Klinker i alla fall, då måste vi nämligen ha golvvärme och det känns som överkurs för den lilla ytan som blir.

Kram på er
//Linnéa

En kommentar

  1. Arne Olsén

    Jogga är jobbigt, varför inte börja med en skön promenad! Man kan både se och höra vår sköna natur, och sen kan man ju snacka med sin partner/granne eller barn på samma gång, not bad!

    Ha det!

    Tack för det fina sms’t igår lördag!

    SFF

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.