Linnéa Olsén, Obbola

Fredag & ledig!

Det känns helt galet att vara ledig en fredag.
Skönt, men ändå lite småbusigt om ni vet vad jag menar.

Jag och mina små trollungar kommer nog att fylla dagen med diverse roliga aktiviteter ändå, städa övervåningen till exempel, det hanns inte med i dag då jag i min städiver började saneringen av bilen.
Att ha fyra barn och en man som inte är ordningsammast i världen av alla är INTE en dans på rosor kan jag lova. Diverse roliga fynd hittades, vad tycks om ostbollar på golvet i baksätet?
En gaffel under passagerarsätet där fram?! Hur har den kommit dit? Vem kan det vara som gick från matbordet, men glömde att lämna gaffeln i köket?

Men nu..nu doftar bilen ljuvligt. den är ren och fin och inte ett enda skräp kan hittas någonstans.
Maken fick i uppdrag att byta däck på bilen (ja, jag vet. Jag är sent ute) men under vintern så har bultarna rostat fast! Så just nu har jag tre sommardäck och ett vinterdäck.
I morgon får jag försöka gulla med grannarna, någon av dom kanske har ett fälgkors att låna mig så att jag får försöka själv.

I morgon tänkte jag även försöka mig på att ta en liiiten springtur. Om min lilla fot accepterar det och samarbetar. Mina knän har jag ju redan tuktat nu gäller det bara att få in foten på samma spår.

Ja, livet är ganska gott trots allt!

Kram alla vänner, släkt, kollegor, kända & o(ö)kända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.