Linnéa Olsén, Obbola

Vita krukor & blomångest!

I dag var vi som sagt var in till den stora stadens gator.
Mina barn som faktiskt är födda & uppväxta där (nå, några av dem ialla fall) borde ju ha klart i minnet av hur gatutrafiken beter sig där.

Men icket, barnen sprang ut i gatan..hejdlöst utan att tänka på att inne i den stora staden, långt bort från Obbolas säkra gator så finns den inte bara bilister utan även cyklister som kör som galningar. Nu hände det ingenting (som tur var) men återigen så får jag lite ångest..Mina barn är INGA stadsbarn längre. Dom är Obbolifierade!!

När vi körde förbi alla fina trevligt omskötta trädgårdar så slogs jag av det faktumet att jag inte har planterat en enda krukblomma. Jag har varit så upptagen med att skyffla sten hit & dit att några tankar på blommor fanns inte i min lilla skalle.

Så, på vägen hem svängde vi förbi maxi i ett desperat försök att finna lite blommor att plantera. Inte var det mycket kvar, det som fanns såg lite ledsamt ut men jag inhandlade ialla fall två stycken hängpelargonier.
I min bild i huvudet så skulle de te sig jättebra i mina fina krukor. Väl hemma rotade jag fram utekrukorna och…ja, man kan lugnt säga att jag skulle inte köpa dem nu i alla fall.
Nå, man är väl inte den som är den, jag målade krukorna vita och nu får mina snygga hängpelargonier vänta ett tag till innan de blir planterade.

Hoppas att ni får en riktigt trevlig, underbar fredag.
Det skall jag ha!

Kram på er alla mina vänner, släktingar, kollegor kända & o(ö)kända.

2 kommentarer

  1. Maria Holmlund

    Ha ha ha, ja ibland kan man börja fundera på hur man tänkte när man köpte vissa saker.
    Tycker ändå det är kul att du inte slängt bort krukorna. Allt ska inte vara nytt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.