Linnéa Olsén, Obbola

Nu när jag ändå

inte kan sova på grund av min nypåfunna energikick (man får sånt av att planera inför en fest minsann) så kan jag ju ta och uppdatera vad som händer i det Obbolianska renoveringshemmet. Det blev ju inte så mycket av det i det förra lite djupare inlägget.

Ja, vi (läs jag och lite mamma) har tapetserat klart nya köket. Det blev så snyggt.
Jag kanske skall ta och byta karriär?
Jag var förresten på en sån där yrkesjakt på Arbetsförmedlingen förra hösten. Där stod det två trevliga damer i medelåldern som skulle få folk att söka till L**nias yrkesförberedande kurser. Dom var jättefina men om jag vore dom, så skulle jag inte vara den som tog på mig ett sånt uppdrag. För fram kom det två yngre herrar som verkade lite intresserade av utbudet. De ställde lite småförsynta frågor och damerna…ja, de svarade på samma sätt tillbaka.
Va??
När pojkarna började gå därifrån så kunde jag inte hålla mig, utan jag ropade tillbaka dom och berättade mer om kurserna och sa att det var klart att de skulle söka.

Nå, det jag ville ha sagt var att jag var överkvalificerad för att söka till deras kurser. Däremot sa damerna att jag borde stå där med dom istället..He, he! Tack, men nej tack!
Synd, jag var lite sugen på att bli målare faktiskt.

Kram på er alla vänner, släktingar, kollegor kända & o(ö)kända

Vill ni läsa mer om hur livet kan te sig i ett Obbolianskt hem så kolla in

www.mariarosenknopp.blogspot.com

Där står jag faktiskt omnämd ibland…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.