Linnéa Olsén, Obbola

Ny Bloggportal & Björnar!

Oj vad förvånad jag blev när jag loggade in mig och skulle skriva dagen blogg. Helt ny blogg!!! Jättefin, verkligen!

Detta kommer att bli kanon VK!

Nå, nu till min egentliga orsak till varför jag är här. Nog för att jag kan sitta här och skriva superlativ om VK´s nya bloggportal i evighet, men inte är ni egentligen så himla intresserade av det…egenligen?

Låt oss prata om Björnar…

Om ni var uppmärksam när ni läste dagens tidnings så kunde man läsa om att Ville, 14 år boendes i Obbola mött Björn i sitt motionsspår…

Ja, vart tror ni att jag bor? Vilket är mitt motionsspår? Jo, samma som Ville minsann.

Nu borde jag kanske inte vara så himla rädd för björnar, men jag kan inte hjälpa det, det sitter så långt inne. Orsaken till rädslan tror jag kommer ifrån en incident som hände när jag väntade Affe.

Vi skulle på begravning i Stockholm och vi packade in alla våra ungar, tält och matsäck och begav oss mot Stockholm. Eftersom barnen var så små så bestämde vi oss för att tälta halvvägs dit och valet föll på Glada Hudik!

Väl på campingen så sitter jag och läser Aftonbladet om att en björn synts i Hudiksvall. Jag tänkte inte så mycket på det utan vi åt vår middag, packade ungarna i säng och efter ett litet tag även oss själva.

När man är gravid så ligger bebisen och trycker på allt möjligt som den kan inne i magen och denna natten var absolut inget undantag, vid klockan 02:00 så kallade naturen på mig, men jag var helt övertygad om att det stod björnar och inväntade min promenad från tältet till toaletten.

Skräckslagen så sliter jag upp Pär, tvingar han att gå en promenad runt tältet för att spana efter björnarna som satt och lurpassade på mig. Pär fann inga björnar, men det spelade ingen roll. Jag var så övertygad om att det fanns björnar på campingen så jag låg och höll mig, hela natten. Lyssnandes på diverse små ljud som kommer på natten på en camping. ALLA ljud lät som björnljud.

Ja, ganska barnsligt men jag blir fortfarande skräckslagen så fort jag hör talas om björnar.

Jag tänker då INTE springa något motionsspår här i Obbola på ett bra tag.

Kram alla vänner, släktingar, kollegor, kända & o(ö)kända

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.