Linnéa Olsén, Obbola

Hösten

är så vacker tycker jag.

Enda nackdelen är att det blåser så förbaskat. När vi bodde inne i stan så märkte vi inte av det så mycket men nu, när vi bor vid havet. Oj, vad det blåser.

Första hösten här ute så sov vi nästan ingenting om nätterna för vi var så rädda att taket skulle blåsa av. Nu har vi vant oss, men ibland om kvällarna så rycker man ändå till när huset skakar av blåsten. Vi har dessutom gigantiska fönster i köket som varje gång det blåser, knakar som om de kommer att spricka när som helst. Jag nojjar* som en galning över dom men maken hävdar bestämt att: Har de hållit sen 1976 så kommer de att hålla i några år till!

Han har väl rätt antar jag, men läskigt låter det.

Jag funderar på om jag skall köpa lite lökar och plantera ned i gräsmattan. Samt lite tulpaner som kommer att växa i rabatten framför huset (som fortfarande står tom och ekande då jag inte bestämt vilka slags buskar jag vill ha där).

Visst är det roligt att när man är hemma dagtid så funderar man på allt möjligt som man kan göra…bara dyra saker!

OM jag vann en miljard kronor så skulle jag bygga på en övervåning på huset, flytta infarten från framsidan till grusvägen till höger om oss. Bygga nytt garage, anställa en trädgårdsarkitekt som skulle få göra min trädgård till ett litet paradis på jorden osv i all oändlighet.                                                                                                                                          Nu, fram tills dess så får jag nöja mig med att köpa lite lökar. Det är faktiskt nog så bra det!

Kram!

* Ja T, jag gör det… Nojjar alltså:-)

2 kommentarer

  1. Maria

    Hej vännen!
    Kan det vara så att någon är hemma med sjuka barn..?
    Rackarns så många inlägg det väller in här 🙂 Trevligt!
    Ja, nog kan man fantisera rätt bra om hur man vill göra hemma. Jag har också en miljard ideér, men jag kör också på någon ny kuddde, ljuskopp, fin blomma eller liknande tills de där miljarderna dyker upp på mitt konto..! haha.
    Hoppas Ni har en mysig dag hemmavid..!
    Kram Maria

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Maria (2009-09-23 13:12)
    Hejsan hoppsan!
    Jo, jag är hemma med Ebbe. Han har en feberfri dag i dag så i morgon får han minsann fara på skolan.
    Jag blir ju så vansinnigt rastlös av att vara hemma.
    Nu har jag vikt klart all tvätt, målat de sista stolarna ett sista varv. Vad skall jag göra nu då? Eller rättare sagt, vad skall jag inte göra nu:-) Jag måste ju lämna något till maken!
    Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.