Linnéa Olsén, Obbola

Fredagkväll och familjen har sett

Wolverine.

Den var faktiskt rätt Ok. Jag som egentligen inte tycker om Actionfilmer kunde faktiskt se den utan att gäspa och gå därifrån. bara det var ett stort plus i kanten för den. Jag tror att det var för att det faktiskt är lite Sci-Fi inblandat i den.

Vi satt på mitt jobb jag och "Gubbarna" för några dagar sen. Helt plötsligt och jag kommer inte ihåg varför så kommer samtalsämnet in på melodifestivalen, Idol, Let´s Dance osv. Gubbarna kunde allt, de hade stenkoll på vilka som vunnit vad, vilket år och med vilken låt. Jag bara satt där med öppen mun och tungan hängandes!

Jag kan ingenting sånt, vi ser inte på Idol, (bara från början när man får använda "skämskudden") Melodifestivalen har vi knappt sett någon gång under våra 13 år tillsammans och Let´s Dance??? Vad är det?

Jag började på att fundera för mig själv när jag satt där och lyssnade på deras kunskaper om olika musikstilar och diverse artister. Är det något fel på vår famij för att vi inte ser sånt?

När så plötsligt det slog mig… Jag är ju en Bok / Sci-Fi/ bibliotekarie nörd med fyra pojkar! Klart som tusan att vi inte ser sånt. Även om jag skulle vija se sånt någon gång så skulle jag bli nedröstad tror jag. För mycket testosteron hemma hos oss för sånt.

Nu har vi ju faktiskt sett lite grann av idol även på senare tid. Underbara superduktiga Tove bär skulden till det. Vilken blivande stjärna hon är. Alla är duktiga, men Tove får mig nästan att börja gråta varje gång jag hör hennes röst!

Men nej. jag tror faktiskt att jag håller mig till Min Sci-Fi. Det blir bäst så!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.