Linnéa Olsén, Obbola

Herre min skapare…

…vad länge sen det var jag skrev något nu!

Förlåt men jag har haft så mycket att tänka på, att göra så att bloggen tyvärr har fått hamna i skymundan.

Jag försöker att fortsätta tänka endast positiva tankar, ibland är det svårt då det känns som om jag blir lite motarbetad då och då. Inte så att någon motarbetar mig personligen, men…ja, ni vet.  I vilket fall som helst, med mitt nya tanke sätt så känner jag själv att jag upplever mig som mer positiv, gladare och mer tillfreds med mig själv.

Prova själv vet jag, försök att inte tänka en negativ tanke eller säga något negativt om eller till någon på en hel dag. Det är svårt, men när man lyckats 9 gånger av 10 så mår man så bra, jag lovar.

Vet ni vad?? I morgon kommer det 10 nya böcker från Ad Libris till mig:-) Jag är så lycklig.

Så fredagen= Jag läser

Lördagen= Jag läser

Söndagen= Jag läser på bussresan

Sen är dom nog slut! Men, det gör inget. En kort stund av lycka som räcker hela livet!!

 

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Mor

    Du är fantastisk! Positiva tankar och ord är gott! Fick lära mig en gång att säga minst ett gott ord till någon varje dag, vilken respons man får!
    Intressant att du ärvt din mormorsmors bok intresse! Hon låg och läste nya böcker varje kväll i sängen, min morfar var livrädd eftersom hon hade en kniv och sprättade upp varje sida! Betänk att hon steg upp vid 5-tiden för att mjölka , hämta vatten från brunnen osv,osv. sen klura ut en middag till 6 hungriga barn, ingen frys eller kyl och knappt med pengar. Hur lyckades hon?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.