Linnéa Olsén, Obbola

Kvällsfunderingar & IKEA

I mitt huvud snurrar det på så många tankar just nu.

Jag tycker att det är svårt ibland att hålla isär dem och den lilla flickan inom mig vill bara dra täcken över huvudet, ropa på mamma och sova tills det är en ny dag.

Jag vet att det inte fungerar så. Jag vet att  jag måste för att hela mig själv, rensa ut alla dåliga saker ur mitt liv. Jag tror att jag redan har börjat, bort med all dålig energi och in med ny, positiv och glad energi. Men, det är svårt. Tro tusan det när den negativa energin har omringat mig i 35 år!! 😉

I morgon skall jag på IKEA!

What a Joy! Om ni kommer ihåg vår förra IKEA resa så vet ni att den slutade väldigt lyckligt, för makens skull. Jag själv blev magsjuk och ville inte stanna där längre än nödvändigt. Denna gång… denna gång så skall jag shoppa loss ordentligt. Alla små piffprylar som jag inte orkade med den gången skall med nu.

Jag skall dessutom ta med mig några av mina nya böcker. Jag vet bara inte vilka som skall få den stora äran att vara mitt resesällskap i 8 timmar?

Jag har några att välja mellan. Skall jag ta med mig en deckare? En "tantsnusk" roman eller kanske en varm bok om vänskap? Eller, skall jag ta med mig boken som skall hjälpa mig att förstå hur andra tänker??

Vojne, vojne… Vilket I-lands problem jag har!

Sov så gott nu alla snälla fina människor, för det skall jag göra!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Anne-Marie (Grandmother)

    Linnea, att du skulle vara så nedtyngd med negativ energi är inget som jag skulle trott. Du sprider i alla fall mycket glädje omkring dig, och det är inte pga din färggranna stjärt! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.