Linnéa Olsén, Obbola

Obbolaspöket och andra filurer!

Som sagt, söndagar är inte min största inspirationskälla. Jag undrar varför? Kan det bero på att söndag är vilodagen? Jag vet inte.

Jag och småpojkarna går runt i huset iklädda pyjamasar och nattlinnen, håret står åt alla olika håll och lördagens godisrester lockar förföriskt från skafferiet.

Jag låg i sängen lite tidigare och pratade med en väninna i telefon, Affe satt bredvid mig och var fullt upptagen med någonting. När jag skulle avsluta samtalet, satte jag mig upp och fann att "Obbolaspöket*" på något magiskt sätt hittat sig in i mitt sovrum, letat rätt på en bläckpenna och skapat fina små figurer på mitt vita lakan.

Enligt Affe så ville Obbolaspöket rita av honom och hans vän Linus. Affe sa att han försökte hindra honom från att rita men misslyckats. Ja…alltid denna busiga lille filur.

 

 

Så nu stoltserar våra vita lakan med denna snygga målning!

 

* Obbolaspöket är en relativt ofarlig figur som bor här runtikring vårt hus, när det händer saker som vackra målningar på tapeter, rivna tapeter, tuschstreck på stolar och diverse andra saker som vi föräldrar inte är så förtjusta i så är det ALLTID Obbolaspöket som varit framme. Han är en busig rackare, men han är väldigt snäll!

 

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Maria

    Hej!
    *Fniss* vilken sötnos lilla Affe.
    Själv har Vi en liten pruttgroda bl.a. 😉
    Alltid bra att ha en liten hemlig kompis eller liknande att skylla lite på..!
    Ha det gott!
    Kram Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.