Linnéa Olsén, Obbola

Fortfarande feber…

Det verkar som om den aldrig vill släppa. Vi är tyvärr inga stolta ägare av någon febertermometer men gissningsvis så pendlar den mellan 38-40 grader. Maken, som verkar vara mer än lovligt snurrig ringde i dag och frågade varför jag inte var på jobbet?

Döhhh?? Ja, jag vill gärna lämna mina barn hemma själv nu. Speciellt med tanke på att OM det nu skulle vara grissjukan som barnen har så känns det inte så roligt. Noah den lille stackaren har ju dessutom Astma som kan förvärra situatonen. Sen vet jag inte om hans brutna ben gör att febern inte vill gå ned som den gjort på de andra pojkarna?

Om det finns någon sjukvårdskunnig därute som vet så får ni gärna informera mig…Kan ett brutet ben göra att febern inte vill gå ned?

Nu hjälper faktiskt alvedon men samtidigt så har han ju ätit så mycket alvedon på grund av att han haft så ont i benet. Jag kanske skall byta till något annat? Något som är mer skonsamt mot levern? Han är ju inne på sin 3:e vecka med alvedon. Hur länge kan man äta alvedon?

Vojne, vad sjuka barn gör mot modershjärtat!

4 kommentarer

  1. inga

    Hej han har inte ont i benet,så att det är någon infektion där?Jag är ej sjukvårdkunnig.Det var bara en tanke som slog mig.Krya på Er!
    Ingalill

  2. Tant Alperud

    Byt till ipren, eller något liknande. Brufen osv. Det håller längre. Man kan också varva alvedon och ipren för att få bättre resultat. Det fick sonen när han brutit armen, även efter vi tagit grissprutan.

  3. Linnéa Olsén

    Svar till inga (2009-11-19 10:16)
    Ja, det var ju det som slog mig åxå. Men efter att ha pratat med sjukvårdsrådgivningen så sa dom att om stygnen såg fina ut så var det nog ingen fara.

  4. Linnéa Olsén

    Svar till Tant Alperud (2009-11-19 10:23)
    Hejsan!
    Ja, jag föreslog det men dom ville egentligen inte rekomendera det till Honom då han har astma och är allergisk. Men, han har tagit Ipren tidigare och det har inte hänt ngt då så vi sa att vi skulle försöka. Det är ju ett ABER detta med feber. Speciellt när man som Noah har opererat sig åxå så vet man ju inte om det är en följd av operationen eller om det bara är hederlig gammal feber.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.