Linnéa Olsén, Obbola

Eftermiddagsfunderingar…

Noah har ju skoltaxi till o från skolan nu när han brutit benet. Vi bor relativt långt bort från skolan och det är en omöjlighet att han skall gå dit själv med brutet ben. När Noah har varit sjuk så har vi ställt in alla taxiresor och tanken var att vi skulle ringa och ställa på den när vi behövde deras tjänster igen. Men nu när jag ändå är hemma så kan jag ju lika gärna köra honom då jag ändå måste köra ytterligare två barn vid samma tid. Jag kan ju inte begära att taxin skall ta alla mina barn? Även om de skall till samma ställe.

Nå, i morse så var maken helt på det klara med att jag och Alfred skulle stanna hemma. När jag har kastat in alla barn i bilen och är på väg till skolan så möter jag Noahs Taxi på väg hem till oss… Jag ringer maken som säger:

Ja, men jag har ringt och ställt på taxin, Noah är ju frisk nu…

Min man vill hemskt väl, men jag tror att han är överarbetad. Ty snurrigare make får man leta efter.

Annars så är det så lugnt hemma hos oss på dagarna nu, Alfred han ser på tv när han inte slumrar och jag? Ja, jag har faktiskt slumrat i soffan en stund jag också.

Nu tänker jag ta och röjja i köket, det är någon som kommer hit på nätterna/dagarna och stökar till en massa förfärligt. Jag undrar om det inte är Obbolaspöket? Någon är det i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.