Linnéa Olsén, Obbola

Traditioner & Ukelele!

Traditioner är till för att hållas?

Eller?

En del traditioner kan jag tycka är sorgliga när de försvinner, en del känns det ganska skönt att bli av med.

Som i vår familj… där hade vi i många herrans år en helt vansinnig tradition att vi (jag och maken och barnen) flaxade omkring som galna höns från förälder till förälder hela julaftonen. Samt att julaftonen tillbringades hemma hos oss, med de föräldrar och syskon som vi INTE flaxade runt till.

Nu, när vi har så pass många barn har vi bestämt oss att sluta flaxa runt. Vi har för många barn, för mycket stress i vardagen som det är, att julafton måste få vara lugn. 

DET är en skön tradition tycker jag.

Andra tråkiga saker, det är att i år är det andra året som farmor Edith inte berömmer mig för min hemgravade lax. Vad är en jul utan henne? Väldigt trist om jag får säga det själv.

 

Slutligen så tänkte jag bjuda på världens goaste kille!!!

<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Urtt-PjGjBU&hl=sv_SE&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Urtt-PjGjBU&hl=sv_SE&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>

 

 

 

Suverän, eller hur! (hoppas att detta fungerar, annars så finns länken nedan)

http://www.youtube.com/watch?v=Urtt-PjGjBU

4 kommentarer

  1. mor

    Underbar tradition , silllunch hos oss med hela gänget och sen resten av det goda i Obbola, dit också jultomten hittar.
    Vilken underbar kille!!!!

  2. Ingvar Olsén

    Ja Linnea, du har alldeles rätt angående farmor Edith. Nu är det vår tur att skapa egna traditioner med utgångspunkt av det vi upplevt själva! God Jul hela familjen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.