Linnéa Olsén, Obbola

De misslyckade Riesenkolorna!!

I dag har jag arbetat som en besatt för att få allt julgodis klart, jag har gjort två satser med Knäck, två satser med chokladCornflakes, skumtomtefudge (tack för tipset Anne-Marie) och tryfflar och lite annat smått och gott.

Nu på slutet så gjorde jag chokladkola…jag tänkte att det skulle vara gott för de små barnen. När vi (jag och maken) sitter och delar kolorna så kommer jag på att jag faktiskt har kvar en karta blockchoklad. Skulel det inte vara roligt att göra lite Riesenkola?

Hur svårt kan det vara egentligen tänkte vi?

Sagt och gjort, vi tar kolorna och provar först att doppa dem, en och en i den smälta chokladen. OK, det gick väl sisådär…Det ser inte så kul ut med fingeravtryck på sidorna av varje kola tänkte vi. Vi blev lite "wild and crazy" och sa; vad händer om man slänger ned alla kolorna i choklade, och fiskar upp dem??

Med resultat att kolan smälter och klibbar i hop!

Behöver jag säga att Den där Riesenkola grejjen? Den skiter vi i!?

 

Alfred har sprungit omkring i sin pyjamas hela dagen, knappt ätit något annat än godis, kikat på alla julklappar som Tomten tog hit i går kväll!! Är det dagen före Dopparedagen så är det

 

Nu så säger jag GOD JUL!!!

 

En kommentar

  1. Jonas och Fia

    God jul och gott nytt år från oss på andra sidan. Känns så skumt, men lite julmys ska vi ha ändå. Ska snart gå på bio och se A christmas carol.

    Ha en fin jul! Kramar från oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.