Linnéa Olsén, Obbola

Varför lär jag mig aldrig??

OM och om och om igen…Så gör jag det.

Vaddå? Jo, tar med mig mina barn för lite handling på Ica Maxi!

Varför? Jo, jag har ju den där bilden av mig och mina små änglar som strosar omkring och mina älskade små (lugna) barn håller varandra i handen och lyssnar på vad deras underbara mor säger.

Varför kan jag inte förstå att mina barn faktiskt inte är kompatibla med affärer? Det blev ju inte ett dugg lättare av att vi träffade Fru Alperud, Hennes K.E och deras små ljuvliga barn. Deras barn var fortfarande ljuvliga, mina Ohängda små fick för sig att de skulle imponera vilket endast resulterade i att Alperuds onga stod med hakorna ned till naveln medans mina sprang omkring och betedde sig som om de fick betalt av maxi för att leva om, ligga på golvet, springa omkring eller för all del slåss!

Ja, så här är det att vara mig!

Nästa gång så SKALL jag lämna barnen hemma. Eller…De kanske har lärt sig till nästa gång???

 

4 kommentarer

  1. Fru Apelrudd

    *ASG* Tur att de imponerade så pass att mina inte simmade efter golvet, rev ned ketchupflaskor och annat dylikt de kan roa sig med! Kul att se dig IRL. Vi ses i veckan! P o K

  2. mormor

    Du skulle ha åkt och handlat i lugn och ro, barnen var ju ändå här!
    Det är inte hälsosamt vare för dig eller ungarna att behöva bli på dåligt humör varje gång ni är och handlar!

  3. Victoria Mannelqvist

    Fan vad du är bra. Jag är precis likadan. Inte bra men ska ha med barnen på MAXI. Tror i min enfald att den här gången ska det gå bra utan att vi bråkar eller nån gnäller. Mina har kommit ifrån att ligga på golvet men lillan börjar ta form. Så snart är jag tillbaka där. Varför gör man det gång på gång? Fattar inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.