Linnéa Olsén, Obbola

Köttätande maskar!

Jag sover ju så konstigt nuförtiden…en av anledningarna kan vara mina underbart skumma drömmar.  Som denna dröm, jag maken och barnen är någonstans. Det kan vara en restaurang, men lika gärna hemma hos oss själva. Platsen är inte så noga.

Helt plötsligt så tittar Pär på mig, släpper en köttätande mask på min arm och bara skrattar när masken äter sig in i armen. Köttsåret som masken ger mig är av samma storlek som botten av ett dricksglas och djupt, så djupt att jag, trots den enorma smärtan kan se att inne i armen har jag revben?. När jag gråtandes frågar maken varför han släpper en köttätande mask på min arm så bara tittar han på mig med en frågande min.

När jag väl vaknar upp så ser jag att jag faktiskt har ett blåmärke precis där masken i drömmen smaskade på. Jag måste ha nypt mig själv i armen för från drömmen kommer jag så väl ihåg att jag desperat försöker få bort masken men den sitter så hårt att jag är tvungen att använda våld för att få den att släppa taget.

 

Ps: Pär skulle naturligtvis aldrig släppa en köttätande mask på min arm, jag tror inte ens att han vet vart man får tag på sådana 🙂

 

2 kommentarer

  1. Pär

    Ja det är ju tur att jag inte vet var sånna maskar finns annars vet jag inte vad som skulle kunna hända… Så snälla om ni vet var det finns köttätande maskar, tala då för guds skull inte om det för mig för då kan det vara kört.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.