Linnéa Olsén, Obbola

Byssan lull..

Så, nu sitter jag här. Klockan är 07:00 på morgonen och jag har inte sovit en endaste liten blund. Det är samma sak som förra gången jag jobbade natt. Jag kan för mitt liv inte vända tillbaka dygnet. Jag tror att jag lyckats men tji fick jag också är jag vaken hela natten igen.

Denna gång så tänker jag i alla fall INTE sova något på dagen, jag skall vaka ut denna måndag. Jag kliver inte på förrns på torsdag nästa gång så jag måste vända tillbaka dygnet.

Jag känner mig som en tonåring, sover hela dagarna och vakar hela nätterna. Så, gó vänner. Om ni ringer till mig idag och jag låter som om jag sover…SKRIK till mig att kliva upp för guds skull.

Idag skall jag ringa viktiga samtal dessutom, till arbetsförmedlingen och andra minst lika viktiga instanser för en stackars arbetslös flicka som jag.

Jo, just det…Stickcaféet. Hmm *skäms*, men vet ni vad? Jag sov ifrån det. Jag sov och sov och sov…Därav min vakenhet i natt. Maken försökte få upp mig, barnen kom in och hoppade på min stackars lekamen men jag, jag bara sussade vidare som om ingenting hänt. Ändå hade jag somnat i bra tid kvällen innan?!

Jag måste, måste, måste bara vända tillbaka dygnet. Jag kanske inte är en nattmänniska längre? Mitt senaste jobb kanske gjorde mig till en dagmänniska?

Nästa gång det är stickcafé däremot…då skall jag vara där. Tur att det kommer fler gånger!

Nu skall jag väcka mina underbara småtroll och få iväg dem till skola och dagis

2 kommentarer

  1. Victoria Mannelqvist

    Hej igen, gjorde samma sak igår. Sov över stick cafet. Man blir så trött..Men nästa gång då jälar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.