Linnéa Olsén, Obbola

Jag har tagit slut!!

Jag tror att mina senaste dagars intensiva skrivande har gjort att jag har tagit slut. All kreativitet och spontanitet som fanns inom mig är borta, gone, kaputt, schlut!

Jag har så mycket jag skulle vilja skriva om men jag kan för mitt liv inte få orden på pränt. allt låter så enkelspårigt och platt.

Jag skulle vilja skriva om mina vänner som har det svårt just nu, men…allt som jag skriver låter bara dumt och barnsligt. Jag skulle vilja skriva om att jag var och hälsade på mitt gamla jobb igår och att jag tyckte det var hemskt trevligt, men…hur jag än skriver så låter det bara desperat och klängigt.

Jag skulle även vilja skriva om hur jobbigt det är att få upp mina barn på mornarna, men jag tycker att jag låter som en elak, rabiat kärring när jag skriver om det (det kan iofs stämma, jag är en elak, rabiat kärring på mornarna enligt min äldste son, som hellre skulle vilja ligga kvar i sängen).

Allt som var det minsta roligt med mitt tidigare skrivande är borta.

Kan skrivandet ta slut? Kan roligheten ta slut? Kan inspirationen ta slut efter bara några korta dagars intensivt skrivande? Måste jag ta en paus i mitt skrivande för att få tillbaka gnistan?

Vad skall jag nu roa mig med på dagarna?

 

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Exakt så där känner jag också just nu.. det är som att inspirationen tillfälligt flytt sin kos.. Men skam den som ger sig. Nu ska här funderas och filosoferas för att sen skriva 😀 ”Plötsligt händer det”

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-02-04 10:09)
    Ja, det är väl så man får göra…fundera, fundera, fundera. Jag jobbar ju dessutom i natt så jag har heeela natten på mig att fundera!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.