Linnéa Olsén, Obbola

20 år och Bräntis!

I år är det 20 år sedan jag gick ut nian!!

20 år sedan!!!!!!!

Herregud min skapare, hur gammal är jag egentligen?

Nå, jag har letat och letat och letat efter information om det finns någon organisation som drar ihop sådana fester men finner ingenting. Så, jag får väl göra det själv då?

Det roligaste skulle vara om alla 20-årsjubilerande klasser i Umeå fick fira tillsammans, men, det blir för stort för mig allena att dra ihop!

Så nu…Om det finns någon som känner någon som gick in min klass (Bräntbergsskolan 7-9 F 1987 – 1990? Tror jag) Så hälsa dem att ta kontakt med mig! En del finns på Facebook, men långt ifrån alla!

Eller, om det finns någon annan som vill dra ihop för hela Bräntis avgång 1990! med mig så maila mig:

[email protected]

Japp, det var bara det jag ville!

 

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Jag fick ju gå om åttan på sandbackaskolan så jag blev ju degraderad till ”75a” haha.. och jag vet att det var ett tag sedan det pratades om jubileum hit och dit.. men jag blev aldrig inbjuden till varken 74orna ELLER 75orna.. hmm.. jag hamnade nog mellan stolarna eftersom jag gick om en klass på högstadiet. Ser just aldrig någon från ”vår” årskull och när jag väl gör det så känner jag knappt igen dem 😀

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-02-08 12:35)
    Jag bytte ju skola till Hagskolan i 9:an så egentligen så tillhör jag inte heller den skolan, men det skiter jag i. Jag gick ju i den klassen i 7 år så!!!

    Du får fira med oss om du vill:-)

  3. mor

    Tips! Gå in på stay friends så kan du klicka dig fram till avgångsklassen på ”bräntis” 1990! är det 20 år sedan du gick ut???!!!
    Tiden går!

  4. Maria Granström

    20 år !!! Själv fick jag en inbjudan som måste ha kommit fel. För där stod det att det var dags för jubileum för de som gick ut nian för 30 år sedan. 30 år sedan jag gick ut nian – aldrig det måste finnas någon annan med samma namn som mig, för ALDRIG att det gått 30 år. Förresten så har jag drömt om både dig och din man inatt : )
    Kram Maria Granström

  5. Linnéa Olsén

    Svar till Maria Granström (2010-02-10 08:53)
    Ja, klart att det är någon annan Maria. Det måste ju finnas flera hundra stycken som har samma namn som du, gick på samma skola men 10 år före dig då!
    Så irriterande att de inte ens har vett att skicka till rätt person:-)

    Ja, jag skulle önska att man fick en inbjudan. Jag vet inte om jag har ork att dra ihop något, men…nu har jag ju lovat mina gamla klasskompisar.
    Vad var det för företag som drog ihop ert då?

    Drömt om mig o Pär???
    Vadan detta? Tell me, tell me!

  6. Maria Granström

    Företaget som ordnat det hela heter Pigalle Evenemang (060-502222. Jag ”jubilerar” i Övik och det är alla avgångsklasser i Öviks kommun. Det hade varit roligare om det var bara vår skola. Drömmen om er handlade om att vi var i Husum och åkte båt på Gammelån som plötsligt var stor som Missisippi. Per körde mig i båten för att hämta, hör och häpna, mer att dricka…. Vi gick in i ett hus där vi inte hade något att göra. Hämtade det vi skulle ha och åkte tillbaka till ert hus som alltså ligger i metropolen Husum !!! Så nu vet du att det inte är Obbola utan Husum ni bor i. Det var en kul fest ; )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.