Linnéa Olsén, Obbola

Möten…

Dagen har gått i mötandets dag.  Jag har skrattat som aldrig förr åt Underbara V som med sina ljuvligt småsnurriga kommentarer kan förgylla en hel dag! Jag fullkomligt avgudar dig, det vet du, du är bäst!

Jag har även hunnit med att vara seriös, ansträngt mig till det yttersta för att komma på vad jag kan egentligen och kom fram till att jag måste vara ett super"catch" för vilken arbetsgivare som helst.

"So What" att mina personliga brev låter som om jag skriver på en kontaktannonssida, att bilden jag oftast skickar på mig själv är mer än lovligt snurriga och att min CV har fler jobb i sig än riskorn i ett rispaket. Någon har sagt till mig att det är bra att ha haft många jobb, det tyder på att man inte går och drar fötterna efter sig och det kan jag ju lova att jag inte gör. Jag är ju faktiskt ganska bra, ändå.

Jag lärde mig ju faktiskt någonting på Universitetet och det känns ju bra, så här i efterhand när jag sitter med studielån upp till öronen och inget jobb att betala dom med, fyra hungriga pojkar som vill ha mycket mat och en törstig Chrysler som slukar mer bensin än Niagarafallet samt ett hus som kräver mer renovering än vad vi har råd med. Jag har ju i alla fall min kunskap!

Nu skall jag bara få lite hjälp att finslipa mina personliga brev och snygga till min CV så då kanske jag får ett jobb, till slut.

Jag har även fått mer pepp av folk som faktiskt ser min viktminskning. *tjohooo* Ni är bäst!

Nu skall jag försöka varva ned litegrann med gott The och tv i soffan!                      

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.