Linnéa Olsén, Obbola

Vk´s recension av Lördagskvällen…Breather då?!!

Jag borde egentligen sova nu då jag skall arbeta inatt. Men…som vanligt så kan jag inte få ro nog i kroppen för att kunna slumra ett litet tag.

Vad borde jag göra om jag nu inte kan sova då? Ja, jag borde städa (the neverending story hemma hos oss med fyra barn), tvätta, vattna blommor. Men, jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte.

Jag borde istället rekognosera vilka böcker jag skall ta med mig på jobbet inatt. Även om jag har läst de flesta böckerna i min bokhylla så finns det några som jag av någon outgrundlig anledning ännu inte har läst.

Men, vad är det jag gör, istället för att pricka av alla viktiga saker på min "To Do list"? Jo, jag lusläser Facebook, vk.se samt papperstidningen VK.

Bläddrar fram till Recensionen av Lushes & Tramps bara för att få veta att när bandet var nystartat så lekte VK´s utsända med kiss och bajs? Hm? Vill jag veta det? All Cred till dig du skribent på VK, men jag är faktiskt inte så intresserad av att veta att när du gick i småskolan så lekte du sådana lekar. Jag ville veta om bandet, jag ville även få läsa lite om förbandet "Breather" som i mina ögon gjorde en fantastisk spelning. Ingenting sånt kunde jag läsa. Iofs, VK´s utsända…Du skrev en väldigt personlig recension. Men sånt kan man skriva om i sin blogg. Där kan ämnen såsom kiss, bajs och illamående avhandlas. Inte i en offentligt publicerad recension. Jag är förvånad över att VK ens publicerade den. Om jag skall vara riktigt ärlig.

Den var i mina ögon en mer personlig reflektion över vilka sorters lekar du lekte som liten. Samt att du försökte bortförklara din frånvaro genom att skylla på illamående. Säkerligen så var du illamående, men…snälla. Berätta det på din blogg, inte i tidningen. Jag bryr mig faktiskt inte. Jag ville läsa om banden, inte om dina privata förehavanden. Sånt där kan du hålla till din blogg.

Detta till trots så fick Lushes bra betyg, verkligen välförtjänta. Men Breather då??? Breather då?

I mina ögon så fick Breather en solklar femma. Och dom nämns inte ens. Det kan i och för sig ha sin förklaring då Vks´utsända kanske lekte som mest med kiss och bajs under den perioden.

Tack till Scharinska för en  fantastiskt bra nostalgikväll med TVÅ av Umeås i särklass bästa band.

 

3 kommentarer

  1. kim

    ja en recension av breathers spelning skulle jag gärna vilja se nånstans, dom blev som bortglömda av pressen. dom gjorde en kanonspelning!

  2. Linnéa Olsén

    Svar till kim (2010-02-15 20:14)
    Ja, det är katastrofalt. Jag önskar att VK verkligen tar till sig denna kritik för det kan ju inte bara vara du och jag som saknar en recension av Breather?
    Sen tycker jag att VK´s utsända borde läsa VF´s recension av Lushes. Då kanske hon lär sig något, om inte annat om Lushes i alla fall?!

  3. Kim

    Jo jag vet av folk som också saknar en recension. Vi får väl bara hoppas att VK har lärt sig tills nästa ggn dom lirar, vilket blir om 8 år om breather ska hålla mönstret 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.