Linnéa Olsén, Obbola

Fortfarande bitter…?

I dag har jag sjuka barn. Nu var det ett tag sedan som ungarna var sjuka men förmodligen så slår bassiluskerna till när jag skall göra ett gästspel på "gammjobbet". Min gamla chef måste tro att jag undviker honom men så är ju inte fallet. Mina barn går före gästspel, så är det bara.

I dag är jag irriterad på vägen till och från skolan, det kalla vädret, lukten som kommer från Obbolafabriken och som av någon outgrundlig anledning fått för sig att hamna hos oss istället för inne i byn eller i Holmsund som det brukar göra, kalla bilar, alla jäkla reklammail som hamnar i min mailbox istället för positiva jobb besked, min lön…som jag vet kommer att bli superlåg bara för att jag just nu arbetar inom ett kvinnoyrke och en hel bunt med andra saker.

Men, jag orkar inte skriva om allt. Det skulle ta alldeles för mycket tid fån mitt övriga surfande på datorn så jag nöjer mig här.

Ja, jag säger bara det… vaknade jag en morgon och bara bestämde mig för att Enough is enough eller?

Nå, snart kanske jag blir på bra humör igen, snart.

 

Jo…jag kom på. Ett av alla de miljontals jobb jag sökt innebar att man skulle göra mail utskick till en hel bunt med människor. Då jag är medlem så får jag alltid ett av dessa mail och jag håller på att bli tokig! Herregud, skall man inte se till att den personen som får jobbet kan stava då? Eller? Min 9-åring stavar bättre än vad den personen gör. Ja, det irriterar jag mig också på idag.

Ja, jag tror att jag håller på att bli bitter, det verkar inte bättre än så.

 

2 kommentarer

  1. Maria

    Hej vännen!
    Lite bitter kanske Du låter på de senaste inläggen. 😉
    Men vet Du, ibland måste man få känns sig så också!
    Tänk dock på att våren är på intågande, solen lyser, Du får kvalitetstid med Dina fina (om än dock snoriga…) barn. Du har möjlighet att pyssla på hemma, dricka litervis med kaffe, ta sköna promenader i solen, förkovra Dig i någon av alla dina böcker… Möjligheterna är oändliga! Och Du, snart dyker det upp nåt jobba skall Du se.
    Kramen Fru K

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.