Linnéa Olsén, Obbola

Tjuvar, Haga & My beloved V!

Skummaste drömmen på länge hade jag inatt (eller i dag om man nu skall vara petnoga).

Jag drömde om Lisbeth (ni vet, hon i bloggen bredvid). Hon ägde en butik som min man regelbundet snodde varor ifrån men, det var ok sa Lisbeth…Hon tyckte att det var bättre att han snodde därifrån än någon annan???

Sedan skulle vi springa över E-4:an Vid korsningen Hagaskolan-I-20 med Alfred i högsta hugg, trafiken var värre än den värsta USA trafikstockning men det gick bra, vi fick bara lite småblessyrer.

Min kompis V, bodde i en gigantisk lägenhet med 3-4 stycken brukare hemma hos sig för enligt henne så var det såå perfekt att ha jobbet nära. När jag frågade om det inte var jobbigt att alltid jobba så sa hon bara: Nej då…jag älskar ju mitt jobb! Jag önskar bara att jag hade fler brukare.

Ja…Vilka tokiga drömmar man kan ha.

Om man nu skall göra en snabbanalys av mina drömmar så kan man i dröm nr:1 läsa ut att bloggen betyder mer för mig än vad jag vill ge sken av. När jag till och med drömmer om mina bloggrannar.

Dröm nr 2: Kan betyda att jag tycker livet går så fort? Eller något? Jag vet inte.

Dröm nr 3: Att just nu så känns det som om jag jobbar och sover hela tiden (fast, det stämmer ju inte riktigt).

Vad tror ni?

Vad kan mina skumma drömmar betyda?

Nu skall jag slappa i soffan med min familj, se lite på "Lilla Kycklingen" med barnen, sedan förbereda mig inför nattens jobb!

Puss på er!

Ps: OM jag kommer ihåg det i morgon bitti, så skall jag ta kort på hur det ser ut här i Obbola just innan man kommer till vårt hus. Den bilden är en av anledningarna till att jag föll som en fura för Obbola!

It is Löööövelyyy!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.