Linnéa Olsén, Obbola

Personligt…

I går natt så färdigställde jag min jobbansökan. OM jag får säga det själv så är jag vansinnigt nöjd med den. Jag tycker att jag har fångat essensen av mig själv (kan man säga så?).

Nu skall vi bara hålla tummarna att jag blir kallad på en anställningsintervju.

Det jag tycker är jobbigt med personliga brev, det är att varje gång man sitter och skriver så lägger man ned sin själ i att få det så bra, välformulerat och så intressant som möjligt. Men…man kan ju inte använda samma personliga brev flera gånger. Får man nobben av det jobbet så måste man skriva ett nytt personligt brev för andra jobb.

Jag har säkert skrivit en roman i personliga brev genom åren. Man kanske skall samla ihop alla, skicka dem till ett förlag och släppa dem som en bok?

-konsten att skriva en miljon personliga brev, men inte bli kallad på en enda anställningsintervju!

Hörrni, det borde bli en bestseller 🙂

Inatt är det återigen nattjobb, denna natt så tänker jag inte låta mig skrämmas av små petitesser som slocknande lampor. Fast, jag blev ju egentligen inte speciellt rädd, utan mer bara lite…Hm, skvättig? Kan man säga så?

Nej, nu måste jag ju få lite gjort här hemma. Inte kan jag bara sitta här och skvallra med er hela dagarna. Det måste ni ju förstå 🙂 Jag har ju en familj att ta hand om!

Puss & Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.