Linnéa Olsén, Obbola

Utslagen, film och Droskan.

Vad gjorde jag igår då? När jag egentligen borde vara en duktig arbetssökande?

Jo, jag slocknade som en klubbad liten …unge i soffan, redan klockan 17:00, innan "bompa".  Jag har något vagt minne av att jag stapplar mig till sängen. Resten av fredagen är som i en dimma.

Där fick jag för att jag hade planerat att sitta och skriva klart min ansökan. Nå, den skall inte vara inne förrns i morgon så än har jag tid på mig.

Jag tycker fortfarande att personliga brev är överreklamerat. Jag vet inte hur jag skall försöka få fram alla mina goda kvalitéer och kunna lägga fram dom på ett intressant sätt. Det gäller ju att fånga intresset hos dom som läser, men hur i guds namn gör man det?

När man konkurrerar med 100 miljoner andra arbetssökanden så måste man ju skriva något som är spektakulärt!! Jag är ju inte så spektakulär, ganska vanlig om jag får säga det själv. Inte tråkig, men vanlig. Jag gör inga speciella saker utan är väl mer som folk är mest. Bläeh!

En av cheferna på mitt andra jobb (nä, inte chefen på "min" avdelning utan på den närliggande avdelningen). Han tyckte att jag skulle göra en film och skicka. Istället för ett personligt brev då. Ja, jag kanske skall göra en liten film av och om mig själv, lägga upp den på YouTube och länka den till arbetsgivaren :-). Ha, ha!! Originellt så det föreslår!

Eller så skriver jag bara: Läs min blogg, där får du veta allt om mig!

Ha, ha, ha, ha!!!!

Nej, nu skall jag sluta gnälla om mina personliga brev.

Ikväll så skall jag och min älskade mor på Droskan, det är nämligen Proggkväll där. Jag tror att det kommer att bli jätteroligt. Jag återkommer om kvällen i morgon, jag lovar!

Puss & Kram!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.