Linnéa Olsén, Obbola

Vilseledande?

I lördags när jag duschade inför den stora Proggkvällen så kom jag att tänka på hur synd det är om alla killar, egentligen. Vad dom är lurade av oss kvinnor.

Alla vi kvinnor, stora, små, tjocka, smala, gamla, unga. Vi gör vårt allra bästa för att vilseleda alla män (eller andra kvinnor då om man är lagd åt det hållet, HBT korrekt? Japp). Om vi nu skall börja längst in, med det så menar jag det understa klädlagret som vi kvinnor (i alla fall de flesta jag känner) använder så är det så här:

En av guds bästa uppfinning till kvinnor, Hålla in strumpbyxorna. En tajt liten sak som håller in magen, stjärten, låren, ja, allt möjligt som vi kvinnor anser oss behöva hålla in. Det finns även lyfta upp arselet strumpbyxor för dem som anser att deras stjärt är för platt. Tydligen så skall de fungera väldigt bra, jag vet inte.

Det finns även endast trosor som fyller samma funktion som strumpbyxorna, men de har jag aldrig provat.

BH:arna, ja. Nu tänker alla, men jag använder då ingen speciell BH, bara min gamla vanliga Lindex BH, med Bygel. Men, vet ni, bara där så är det ett lurendrejeri. Prova att använda en BH UTAN bygel någon gång så får ni se vad långa era bröst blir helt plötsligt. Vi använder PushUp Bh, för att få våra stackars små tax öron (eller i vissas fall elefantöron) att verka större, fylligare, piggare, fastare.

Vi använder smink för att dölja skönhetsfel som ingen egentligen bryr sig om. Consealer, mascara, eyeliner, rouge, antirynkcreme, läppstift. You name It, we got it! Allt i skönhetens namn.

Vi rakar oss för att verka kvinnligare, men sen när blev det egentligen kvinnligare att vara kal under armarna eller på benen? Om det nu är kvinnligare? Varför har vi då hårväxt där? Borde inte naturen sett till att vi förblev kala om det är kvinnligare att vara kalrakad?

Så, skala av en kvinna från alla kläder och då, först då ser ni henne som hon egentligen ser ut.

Allt annat är egentligen bara lurendrejeri.

Det ögat inte ser, kan hjärnan inte förstå?

 

3 kommentarer

  1. Linnéa Olsén

    Svar till Catharina Alperud (2010-03-01 11:41)
    Ja visst är vi. Eller? Är det massmedia som matar in att vi inte duger som vi är??
    Ja, något är det ialla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.