Linnéa Olsén, Obbola

Jag & Min AJFÅN

Jag har utvecklat ett Facebookberoende. Jag tittar in där flera gånger varje dag, kommenterar, noterar och skriver små inlägg i min status.

Irrelevanta noteringar om mitt patetiska lilla liv.

Jag försöker att inte använda Foursquare alltför ofta, ty även om jag vet att mina medfacebookare brinner av iver över vart jag är någonstans så vill jag bevara lite av min integritet.

Om någon av mina ”favoriter” inte uppdaterar sig flera gånger om dagen så blir jag frustrerad, irriterad. Samma sak med Twitter. De som jag följer där måste uppdatera sig ofta, ofta annars så blir mitt behov av konstant informationsflöde inte stillat.

Jag skiter numera i nyheterna, tidningarna. De nyheterna är på långa vägar inte lika intressanta som att G inte har sovit något inatt, eller att Z lärt sig fula ord.

Jag kollar min mail säkerligen 20 gånger om dagen för vem vet, någon kan ju bestämma sig för att idag, just idag är en bra dag att skicka ett mail till Linnéa.

 

Vem kan vi skylla detta enorma behov av informationsflöde på då?

Jag skyller allt på min nya telefon. Min AJFÅN.

 

Där finns ju allt, mail, facebook, internet.

Vem sjutton behöver en PC eller en Mac när AJFÅNEN finns?

 

Jag skulle behöva AVAJFÅNIFIERAS, pronto!

Vet ni av någon bra terapiform för detta?

 

Etiketter: ,

En kommentar

  1. mor

    Du ser ju nu hur beroende man blir, jag klarar inte av att ha ständig koll på vad andra gör, är alltför nyfiken, . Därför är du välkommen i min klubb VVF = Våga Vägra Facebook! Fast alla är inte lika ofta inne på allt , en eloge för deras förmåga att kunna distansera sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.