Linnéa Olsén, Obbola

Semester…

Tänk er vad skönt det vore om någon kom och styrde upp ert liv. Som bestämde vad ni skulle klä på er på morgonen, vad ni skulle ät för frukost för bästa näringsriktiga sammansättning.

Om någon skulle säger till er vad ni skulle läsa för böcker, vilka tv-program ni skulle se. Vilket umgänge ni skulle ha. Vilken väg och hur långt ni skulle springa era turer. Hur ni skulle se ut i håret, sminket, hårbandet.

Tänk om ni slapp tänka själva. Visst skulle det vara skönt ibland? Att slippa ta alla dessa tråkiga, viktiga vuxenbeslut. Att någon kom till er och sa: ” Gör du på detta viset så blir det bäst i slutändan”

Just så känner jag mig nu. Jag skulle vilja att någon kom och styrde upp mitt liv.

Även om jag vet att jag skulle få ett rabiat anfall på den som försöker bestämma över mig så vill en yttepytte liten del av mig bara sitta där, lätt tillbakalutad och se på när andra bestämmer över mitt liv. Jag har bestämt så länge nu att jag börjar bli less. Nu är det dags att någon annan bestämmer ett tag. Jag är på semester.

Idag, påsklov med mina fina.

Jobb mitt i veckan.

P & K

 

4 kommentarer

  1. Katarina Häggström

    Jag kommer med en gång!….jag är expert på att styra upp andras liv…men det brukar inte vara så uppskattat…:)
    Läser i din blogg och förstår att ngt har hänt i ditt liv..! Hoppas du hittar ork och kraft att komma på benen igen! Omge dig av människor som ger dig kraft och kärlek! Kram
    Katarina H

  2. Lisbet Olofsson

    RARING…. ta vara på dig, andas och få ut dina frustrationer i en eller två dagar. SEDAN TAR VI TAG I LIVET SJÄLV OCH RODDAR UPP…
    Kramar och styrka till dig i denna ”downstund” – du kommer ur det vad det nu är.

  3. Linnéa Olsén

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-04-07 08:18)
    Ja, till slut så:-)
    Har Stefan pratat med er? jag pratade med honom igår nämligen.
    Jag kikar förbi er snart, lovar!
    Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.