Linnéa Olsén, Obbola

Gnällbälts – VM

Ja…Tisdag.

Ni vet den där magkänslan jag gick och lade mig med igår? Den har inte blivit bättre. Den suger sig fast, som en liten blodigel har den bosatt sig i min mage. Jag är irriterad, lättretlig, lider av akut kaffebrist och borde, borde egentligen vara fantastiskt glad. Det går inte.

Jag är dessutom än värre i nacken idag. Det har, precis som jag förutspådde, spridit sig till käken och gör mig inte bara sned i hela ryggen utan jag har vissa svårigheter med att tugga ordentligt. Det kan ju bara vara en bra sak, jag kommer ju inte att kunna äta ngt, ergo kanske tappa ett kilo eller två.

Jag borde dessutom ta upp min joggning igen. Nu när vi ändå är inne på hälsoaspekter av mitt liv. Ja, jag borde. Men, det är så fantastiskt mycket annat som jag borde göra. jag borde bli rik, jag borde städa, jag borde göra än det ena än det andra.

Idag känns det som om alla måsten lastas på mig och jag ramlar bakut av dem. Just idag vill jag inte vara vuxen. Just idag vill jag vara 15 år igen (utan nackspärr).

Ja, det har definitivt med min nackspärr att göra. Ni vet, ont skall med ont fördrivas. Därför surar jag ihop idag, knaprar alvedon och lider. Så idag, har ni något vett så stör ni mig inte nämnvärt idag.

Men MAJ GÅÅÅD vad jag gnäller?

Bor jag i gnällbältet eller? Ja, idag så gör jag nog det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.