Linnéa Olsén, Obbola

Mardrömmar, damer och äta.

Drömde arga drömmar hela natten inatt. Iallafall så kändes det som det och när jag vaknade, kallsvettig och flämtande var jag fortfarande rätt så arg, ledsen och grymt irriterad.

Har ni någonsin drömt en sån dröm? Att när man vaknar på morgonen är man fortfarande småirriterad på den man drömde om? Det går som små rysningar av obehag genom kroppen när man tänker på alla hårda ord, alla elakheter som haglade. Även fast det bara var en dröm?

Nå.

Jag vet ju att det bara var en dröm. Jag har skakat av mig känslan nu (även om det fortfarande känns lite kymigt).

Dammiddagen? Den var så fantastiskt trevlig. Även om EN man faktiskt fick ynnesten att umgås med oss vackra, strålande kvinnor. Fler gånger, vackra damer, fler gånger. Ni är fantastiska (Ja, PM, Du med, du är lika strålande som vi 😉.

Söndagen gick i (förutom kattungefödandets tecken då) ätandets tecken. Jag smaskade paj, gratäng, bröd, kex, ost. Middagen utgjordes av ostkrokar. Och bara för att toppa med ytterligare kalorier så drog jag ned på Statoil och inhandlade ett stycke Ben & Jerrys glassbytta. Jag hade ALLA intentioner att smaska i mig all glass själv, bygga på min annars så vackra och strålande kropp lite men när jag skrapat på toppen var det som om all paj hamnat någonstans i halsen och det tog bara slut. Jag kunde inte få i mig en enda bit till.

Min besvikelse visste nästan inga gränser men…Så är det ju ibland. Nå, jag har ju kvar glassbyttan till ikväll. Måste bara komma ihåg att gömma den från 16 som annars tenderar att leta rätt på alla onyttigheter och äta upp det fortare än vad jag hinner andas.

Jaha…Dagboksinlägg idag minsann. Jag ogillar ju egentligen sånt om ni kommer ihåg?

Så, tills jag har något vettigt, intelligent, strålande att säga får ni faktiskt nöja er med detta.

Idag lyssnar jag på denna. Det tycker jag att ni också skall göra.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.