Linnéa Olsén, Obbola

Gör skäggiga män bättre musik?

 

Jag har en skum förkärlek för håriga män. Jag gillar skägg, hår, (mycket) hår på bröst och sånt. Det passar väl kanske inte för alla, men för mig är det som handen i handsken. Jag har så länge jag kan minnas älskat sånt.
Jag vet inte varför jag är så barnsligt förtjust i det, säkerligen så ligger det traumatiska händelser bakom, jag kanske blev hopplöst förälskad i jultomten som barn och därför kan jag inte släppa skäggbiten? Jag vet inte.
 Nå, när jag var ung och (relativt) okysst var jag tillsammans med en kille som var ganska hårlös. Stackaren gick ju bara i nian. Hursom, jag berättade för honom om min förkärlek till hår, skägg och rent allmänt lufs.
Hur jag nu kunde vara så totalt okänslig och elak mot stackaren vet jag inte. Nå, pojken rakade sig iallafall på bröstet för att kunna odla lite hårväxt. Allt för MIN skull. Visst är det väl kärlek så säg?
Hur han ser ut nu på bröstet det vet jag inte. Det vill jag nog inte veta heller.
Iallafall, jag gillar sånt. Skägg alltså. Jag trodde jag var rätt ensam om det dessutom.
För ett tag sen började jag följa en kvinna på twitter som heter Elvira. Främst för att hon heter Elvira, jag gillar det namnet, sen verkade hon vara rätt så rolig. Nå, denna kvinna har många strängar på sin lyra. Inte nog med att hon är en fantastisk skribent så är hon agent till en kille som heter Lars Anders Johansson, som ni kan lyssna på här:

 
 
och…en sida som heter Beard Makes Better Musik.
Det finns fler av oss. Kvinnor som gillar skägg!!! Tjooohooo!
Sidan skapades av Elvira på grund av hennes teori om att skäggiga män gör bättre musik. OM det stämmer? Det vet jag inte. Men, jag gillar sidan. Jag gillar teorin. Jag gillar musiken hon lägger upp där. Just nu kan man lyssna på Lykke Li´s kommande album där. Huruvida Lykke Li gillar skägg? Det förtäljer inte historien. Säkert gör hon det.

2 kommentarer

  1. Elizabet

    Du är inte alls ensam! Jag har också en fascination för skägg. Bara en sån sak som att mitt ex hade skägg ned till bröstet. Hoppas inte du har missat den underbara Skäggbloggen. Är för övrigt bästa kompis med din kusin Kristin, hon som tyckte det var ett passande inlägg 😀

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Elizabet (2011-02-26 19:10)
    Jasså? Vad kul! Ja, hon är fin hon Kristin 🙂

    Ja, jag älskar skägg. Har dock aldrig lyckats få X att behålla sitt. Han har Alktid rakat av det. DUMT tyckte jag. Nå, nu är han ju ett X så nu får han se ut som han vill.
    Skäggbloggen säger du?
    *dreggel* måste kolla in.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.