Linnéa Olsén, Obbola

Om att döma en bok efter omslaget…

När varken utbudet på Tv’n lockar eller ungarna är hemma är det trist att bara slappa i soffan. Då kan man lika gärna hoppa i säng. Vilket jag tänker göra. Läsa ut lite biblioteksböcker. Lilla Stjärna – John Ajvide Lindqvist, Känslornas Kemi – Mil Millington, Läppstifts Djungel – Candace & den sista påbörjade Fru Bengtssons andliga uppvaknande – Caroline L Jensen.

En salig blandning, jag vet. Men jag är ju sån. Läser allt. Är en ”sucker” för snygga bokomslag och väljer alltsomoftast en bok efter omslaget.
Helt emot vad man skall göra, jag vet.
Ett hett tips är iallafall ”Lilla Stjärna”. Det är en bra skräckbok. Lagom mordisk och övernaturlig.

Imorgon är det en annan dag, en ny fin lördag på Öbacka. Pläjset där solen alltid skiner. Jag och minafina funderar på att dra iväg på en utflykt. Badhuset i Holmsund hägrar eventuellt. Sen fyllde min lillebror år idag. 15 år minsann så förmodligen uppvaktar vi honom på vägen hem.
Jag är faktiskt fantastiskt nöjd över att ha en lillebror som är två år yngre än min förstfödde son. Det känns lite fränt. Ännu fränare är det att han accepterade min vänförfrågan på FB idag. Han vill bli sedd i samband med mig, hans lastgamla storasyster som faktiskt skulle kunna vara hans mor.

Så, grattis lilla söta lillebror på din femtonårsdag. Och grattis till mig som har en lillebror som gör att jag känner mig yngre än den tant jag faktiskt är.

Ha en finfin natt nu alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.