Linnéa Olsén, Obbola

Skvaller

Jag har en speciell last, vana, tradition. Kalla det vad ni vill. På söndagarna MÅSTE jag ha bägge tidningarna och bägge söndagsbilagorna. Sen, när jag kommer hem så skall jag läsa dom, nedbäddad i sängen. Det är inte ens kulturbilagor. Det är Aftonbladet och Expressens bilagor. Skvallerbilagor kan man kalla dom. Förtäckta skvallertidningar. Nånstans så känns det mer legitimt att köpa dom än att köpa Se och Hör, eller Hänt Extra. jag är ju Bibliotekarie. En bibliotekarie läser inte sån skit. Eller hur? En riktig Bibliotekarie läser endast SvD eller DN´s kulturbilaga. För vi står över all annan skit. Nå, jag är inte en riktig Bibliotekarie. Jag älskar sånt. Mer skvaller till folket skriker jag!

Jag skulle lätt kunna köpa "riktiga" skvallertidningar, om det inte vore så att jag skulle skämmas ögonen ur mig när jag skulle betala.

Nå, att läsa Söndagsbilagorna gör det legitimt för mig att gotta mig i kändisarnas liv och leverne. Oftast så finns bägge bilagorna kvar men ibland, ibland är den ena slut. Det resulterar i att kvällen blir helt förstörd för mig.

Igår körde jag en vän på jobbet och vi stannade till på Shell för att jag skulle få köpa mina tidningar. Gissa vad? Det fanns bara den ena kvar. Jag låtsades som om det inte berörde mig, men inombords så nästan grät jag.

Nå, när jag släppt av min vän på jobbet så var jag tvungen att susa förbi Statoil Carlshem och DÄR fanns bägge. Man kan alltid lita på Statoil Carlshem.

Min söndagskväll blev som den brukar bli. Trots allt.

Idag lyssnar jag på denna

 

I get high on you baby
And I don’t think we should wait (2x)

Every little day
Every other little daaaay
You take my breath away in
Every little way
Every other little waaaay
It feels so good and

I get high on you baby
And I don’t think we should wait (2x)

Every little night
Every other little night 

I dream of you and
Every little time
Every other little time
It feels so good and

I get high on you baby
So I don’t think we should wait (2x)

No I don’t think we should wait (2x)

I get high on you baby
So I don’t think we should wait (2x)

No I don’t think we should wait

 

Jag Gillar Miss Li. Hon spelar dessutom på UmeOpen. OM det finns någon som känner suget att ge mig en finfin födelsedagspresent så får ni mer än gärna ge mig inträdesbiljett till den.

Ha en finfin måndag. Det skall jag ha!

2 kommentarer

  1. Maria

    Hej Du!
    Varje fredag köper jag Se & Hör och Aftonbladet med (skräp)bilaga, sen slår jag mig ned i soffan efter middagen är avnjuten och bläddrar i skvallertidningarna. Åh jag skämmes inte ett dugg för det! 😉 Det är total avkoppling, jag menar inte behöver man tänka så mkt direkt… *ler*. Tycker det är riktigt skönt efter en hel arbetsvecka. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.