Linnéa Olsén, Obbola

Mer bebisar…

Lördag…

Idag skulle jag ta och röja lite grann i lägenheten, jag hade i mitt stilla sinne tänkt försöka mig på att vika klart lite tvätt, kanske ta en tur på Rusta för inhandling av tapeter till mitt överromantiska sovrum. Av alla mina planer blev det noll, inget, nada.

Först kom min söta, fina brorflickvän Rebecca på besök. Vi hann sitta och skvallra i säkert 30 minuter innan alla andra bara vällde in. Det var min syster och hennes äldsta dotter, FD fina grannen Maritha, Redhead Pernilla och hennes fina ungskock för att avsluta med Veronica och hennes två fina barn Signe Linnéa och så lilla Ture som jag aldrig träffat. Ja, jag skäms för att säga det, pojken är 7 månader…jag ser Jimmy, barnens far som en av min allra BÄSTA vänner och jag har inte träffat pojkstackaren förrns nu. Vilket säkert var bra. För jag blev totalt kär. Igen.

Nu måste jag sätta upp en skylt på min dörr:

SMÅBEBISAR UNDANBEDES, DE BLIR UPPÄTNA. VÄNLIGEN  LÄMNA DEM I TRAPPUPPGÅNGEN!

Jag blir ju sjuk… Hela min kropp skriker: ge mig en bebis.

Jag saknar att prutta dem på magen, att snusa in deras underbara bebisdoft. Att ständigt och jämt lukta bebiskräk.

…samtidigt som jag inte, absolut INTE vill ha fler barn.

Men, sitta barnvakt? Oh ja. Så, alla mina yngre syskon. Kom igen nu. Skaffa bebisar så jag får bli faster, så jag kan få sitta barnvakt någon gång. Jag kan ta alla jobbiga skriknätter. Kom ihåg, det finns på pränt här.

När min mamma var 17 år fick hon sitt första barn. När hon var 20 hade hon två barn. vid 26 års ålder tre stycken barn. När min syster var 21 going on 22 år fick hon sitt första barn. Det innebär att när min mamma var 39, going on 40 fick hon sitt första barnbarn. När hon var 40 going on 41, 2 barnbarn…SHIT!!! Mamma, All kärlek till dig.

Det skulle kunna vara jag, om nu min son hade de planerna. Det har han nu inte. Hoppas jag. Jag sätter mitt hopp till mina småbröder som ännu inte fått tummen ur. Personligen tänker jag inte bli farmor förrns jag blir 50, minst.

Ikväll lyssnar jag på denna, tänker lite på min syster, ljuvliga V och blir ytterst sentimental.

 I övrigt så är jag toknöjd med dagen. Jag småsnurrar lite ikväll, bara sådär rent allmänt. Nojjar för måndagen. Funderar på att införskaffa en gigantisk hårblås, tina lite tjäle så jag kan gräva en grop till mig själv och komma upp lite lagom till sommaren. Ba så där.

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. mor

    Tiden går! Inte så dumt att få barnbarn allrahelst när dom blir briljanta personer. Barn blir det när man vill och önskar. Glad att jag ville ha er och dig!! Mor

  2. Linnéa Olsén

    Svar till mor (2011-03-26 22:47)
    Ja, jag är imponerad kära mor…Så ung. Du var ju i min och min systers ålder när du blev mormor…Vi har länge kvar. Hoppas jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.