Linnéa Olsén, Obbola

”Till alla jag legat med”

Om jag kunde rita så skulle jag lätt göra en serietidning som handlade om mitt liv. Vilken rolig grej. Då skulle jag ju kunna vara grymt ärlig, fläka ur mig diverse roliga anekdoter om andra utan att för den skull känna att jag var taskig och bara hävda att: Nä, det är ju ritat. Det är enbart en fantasi som enbart kommer ur min lilla snuskiga skalle.

Nu kan jag ju förvisso rita. Inte bara så bra att andra människor ser vad det är. Jag är detta till trots vansinnigt stolt över tre saker jag faktiskt ritar när barnen ber mig rita tillsammans med dem.

1) Jag kan göra en grymt bra lampa. Iallafall så ser man att det är en lampa och inte en flodhäst. Jag gör kontakten och allt. Inte strömbrytaren, dit har min utveckling inte tagit mig än.

2) Jag kan rita en tutte (en napp alltså, en sån där suggrej som bebisar har i munnen. Inte en sån sak som sitter fast på en kvinna). Mina barn har då alltid sett vad det är. Förmodligen så har de varit alltför snälla med mig.

…och slutligen, mitt paradnummer

3) Jag kan göra en "kick ass" profil av en kvinna. V lärde mig det när jag gick i 5:an och ni må tro att jag legat på topp hos åtskilliga småflickor sedan dess. Snudd på stjärnstatus har jag åtnjutit. Sen att jag inte har utvecklat min profilbild sedan dess, det är inte viktigt. Den har sett likadan ut i alla år.

 

Visst är jag fantastiskt duktig? Jag är då förbaskat stolt över mig själv *asg*

Hursomhelst, lika bra som Mikael Sol ritar kan jag inte. Huruvida hans serietidnings – pdf är "true story" eller inte? Det vet jag inte.

Men, den heter " Till alla jag legat med" och är en rolig, ledsam, sorglig, makaber historia om killen som blir dumpad av sitt livs kärlek. Om alla de kvinnor han möter efter henne.

På ett sätt så fick jag en liten inblick i hur killar fungerar. Hur de tänker. Killar blir ledsna de med.

Läs den, njut av den, dela den vidare.

Idag lyssnar jag på denna.

En riktig gammal goding. Jag gillar den och i mina öron blir den aldrig sönderspelad.

Ha den bästa dagen idag. Kärlek till er alla, vänner som ovänner.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.