Linnéa Olsén, Obbola

Efter ett tag av stiltje i skrivandet…

..så kommer här en lång harang!!

Konstigt nog så brukar det ju vara på söndagarna som min fantasi tryter. Så är dock icket fallet idag. I dag skulle jag kunna skriva en lång roman, men jag nöjer mig med några blogginlägg istället!

Ni som följer min blogg har väl knappast missat att jag blir arbetslös vid årsskiftet? Dumt nog så har jag ju vetat om det, sökt några stackars jobb, men inte fått ett enda svar? Vad menar dom med det egentligen? Kan det verkligen vara på det sättet att ingen har förstått min storhet ännu? Att jag faktiskt är den ultimata anställda? *ler*

Nå, på mitt jobb så var det några tappra eldsjälar som startade en grupp, menad främst för de kvinnor som inte hade så många andra kvinnor att samtala med under sitt arbetspass, men ALLA kvinnor är naturligtvis varmt välkomna.

Dessa stunder har varit bästa stunden under hela veckan för mig. Att arbeta endast med män är trevligt, men vissa saker kan man bara berätta för andra kvinnor!

På torsdag så är det mitt sista, mitt allra, allra sista möte med dessa underbara kvinnor. Jag skall bjuda på fikat! Vad bjuder jag på? Jag skulle vilja att det jag bjuder på symboliserar vad de har betytt för mig och vad dessa möten har inneburit för mig! Jag kan ju inte gärna komma släpandes med tråkiga gamla pepparkakor eller något annat trist.

 

 

 

 

3 kommentarer

  1. mor

    Vad trist att det blir sista gången, och vad ska du bjuda på? Jag skulle föreslå en / DIN goda smörgåstårta det skulle symbolisera den mångfald och energi som era träffar betytt för dig. Fast det blir kanske för ”matigt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.