Sandlin till omsorgsträsket

Ännu en beramad sosse tar i dagarna steget till den lukrativa privata omsorgsverksamhet som nu på allvar börjat begåvningsdränera det socialdemokratiska partiet. I spåren av herrar Jan Emanuel, Pär Nuder, Jan Nygren m fl anser sig nu även Lena Sandlin ha nått den mognad som krävs för att ostraffat få inlämma sig i skattemiljonregnet.
Tråkigt bara för Folkbladet att Mammon avgick med segern ur den splittrade själskamp som måste ha föregått hennes beslut.

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Janne

    Ja det är för jäkla tråkigt att girigheten får politikerna att göra gemensam sak med dem som drar varenda skattekrona de kan ur kommunerna och staten genom sina brukare. Vissa delar av samhällets stöd ska definitivt inte överlåtas på privata aktörer. Snabba enkla pengar drar till sig avarterna av samvetslösa kapitalister. Låt det vara som i USA där icke vinstdrivande stiftelser sköter vård och omsorg i stor utsträckning. I Sverige är det rena vilda västern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.