Norgeanslutning?

Det är mycket EU-ekonomi i media just nu. Dessutom sitter unionen som en fästing på alla verksamheter i vårt samhälle. Allt från snus till exitskyltar i byarnas samlingslokaler är utsatt för ett regelverk som i huvudsak är anpassat för Centraleuropas stora länder. Och Norge står leende och tittar på. Jag tycker att det är dags att vi gnuggar oss i ögonen, upptäcker vad vi är utsatta för från våra sydliga grannar, strunta i dem och sedan i lugn och ro fria till Norge.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Svar till Sven. (2012-10-10 14:05)
    Problem är till för att lösas. Kunde vi trassla oss in i EU ska det väl gå att krångla oss ur det också. Poängen är att ett sådant renlighetsbad kunde vara värt besväret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.