Rödblå morgon

Det vårligt svagröda morgonljuset fick mig snabbt ur sängen i morse. För att hinna fånga detta korta ögonblick med kameran innan den 25-gradiga kylan fått det att svalna till isblått var jag tvungen att agera snabbt. Jag visste inte då att de bilderna skulle bli temat för hela morgonen. För, när jag öppnade tidningen fokuserades åter intresset på färgskalor. Nu i form av en (S)-märkt politiker som känner sig kränkt av populasen och en röd bil som egentligen är m-blå. Att den "röda" bilen i själva verket är m-blå kunde Bilregistret verifiera och det kränkta prinsessanpåärtenego som Täljedal ådagalägger talar med önskvärd tydlighet för att det förhåller sig på samma sätt med honom…
Gomorron!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.