Det brinner

i dubbel bemärkelse om man ska hinna föreviga i sån här scen med kameran, innan man vet ordet av har den sjunkande solen släckt ned alltsammans…

brinnande_8319

Gonatt!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

    • Pär Andersson (inläggsförfattare)

      Ja, när jag ser dessa kvällshimlar målas även bilder i min fantasi. Jag ser för min inre syn Gud bland sina änglar som avslutar dagen med en lek där hen låter dem kasta ut olikfärgade molnbollar snett ned mot solen. Vinkeln mot Jordens atmosfär avgör sedan i vilka former bollarna upplöses. Allt går ut på att skapa så vackra solnedgångar som möjligt för oss jordvandrare som behöver något vackert att titta på innan vi möter John Blund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.